Error showing flash-object.
HOME  » WEDSTRIJDEN  » Wedstrijd verslagen

19/03/2016 Crelan Okapi Aalstar - U 16 SJ 


Vandaag overdondert, spelen in het enige echte forum van Okapi Aalst, topper! De match zijn we goed gestart en het ging punt aan punt. Maar snel lieten we ons veel te veel doen. Zeker in de press-offense durfden we te weinig en verzorgden onze passing niet waardoor we te veel balverliezen leden. Ook in defense waren we te zwak, we gaven te veel 2de, 3de, 4de of 5de kansen weg wat niet kan. We weten weer waar we aan kunnen werken op training en gaan zeker een tandje bijsteken op vlak van motivatie, gezonde agressiviteit en vechtlust.
Abanob
 

05/03/2016 Falco Gent - U 12SJ 

Het was van 1 de slechtste matchen die we al hadden, maar we hebben ons best gedaan. Want het was tegen de moeilijkste van de reeks.

De coach was niet blij.

De eerste quarter: Niet goed.

De tweede quarter: beter dan de eerste onze verdediging begon beter.

De derde quarter: Nu na de pauze gingen we veel beter in defends en in aanval.


De vierde quarter: Was de beste quarter samen met de 3de .

De eindscore was 126-21

Ilan Verhelst.


 

05/03/2016 U 16 SJ - Basics Melsele 


Met maar 6 spelers vandaag in de ploeg ging het een moeilijke opdracht worden om tegen 11 spelers van Melsele te winnen. Toch was er een grote motivatie en waren van bij de eerste tot de laatste minuut bij de pinken. Scorend vermogen lag hoog en ook in defense verzorgden we onze positie. Enkel in rebounding lieten we ons doen en gaven we vooral in de 2de helft meerdere kansen weg.
Toch bleven we vechten en strijden voor alle punten. We werkten onze vrijworpen af waardoor we uiteindelijk wonnen! De eerste overwinning is binnen knap gedaan met de ploeg!
Onur
 

27/02/2016 BBC Selextion Vaneste Melle - U 16 SJ 


We zijn in vorm en klaar voor een 1ste overwinning. We verzorgden onze defense en kwamen goed sluiten. Daarnaast deden we echt ons best in defense en vochten voor elke rebound. Op deze manier konden we in aanval ook snel spelen, transitie verzorgen en veel in fast break scoren. Spijtig genoeg waren de refs op het einde het noorden kwijt en een beetje partijdig waardoor we niet meer tot score kwamen en met een paar punten verloren. We hebben mooi samengespeeld en thuis drogen we deze ploeg af!
Quince
 

13/02/2016 Basics Melsele - U 16 


Gebeten om een eerste wedstrijd te winnen in de 2de ronde vertrokken we naar Melsele.
We speelden een sterke 1ste helft & 3de quart en waren goed gefocust. We speelden mooi samen en de acties werkten we goed af. In het 4de quart zaten we er fysiek wat door en lieten we steken vallen waardoor we verloren met 6 punten. Een sterke match die we zeker hadden kunnen winnen.
Thuis nemen we zeker revanche!
Ahmet
 

22/01/2016 BBC Falco Gent - U16 SJ 


We hebben gisteren tegen falco gent gespeeld de eerste quarter hebben we goed gespeeld tot aan de rust de score aan de rust was 39-25. In de tweede helft was onze defense ni meer zo goed we maakten te veel fouten en zelfs falco maakten ook veel fouten op ons het was een moeilijke wedstrijd we waren maar met ons zes.
Quart 1. We begonnen de wedstrijd goed we konde vlot scoren en onze defense was redelijk.
Quart 2. In de tweede quart was het al iets minder we maakten toen maar tien punten meer maar we bleven wel goed verdedigen. We zijn de rust in gegaan met 14 punten verschil 39-25.
Quart 3. Na de rust begonnen we wat te sukkelen de tegenstander begon meer te scoren en onze defens was ook niet meer zo goed.
Quart 4. In de laatste quart ging het compleet fout we gaven te slordige passen waar onze tegenstander tussen kon komen we speelden ons systeme niet maar we hebben vooral ons best gedaan.
Eindscore falco gent - scheldejeugd temse 113-56
Jonas
 

16/01/2016 U 16 SJ - Sgaolba Aalter 

Zaterdag 16 januari hebben we een thuis wetstrijd gespeelt tegen Aalter wij zijn niet goed begonnen iedereen heeft slecht passen gegeven dat was niet alleen de eerste quarter we hebben slecht gespeelt en tis ook te zien aan de einduitslag 26-108 we doen alles om de coach blij te maken maar het zijn ploegen die tegoed zijn.

groetjes nevzat=

9/01/2016 Bavi Gent - U 16 SJ 

Match Bavi Gent tegen Temse in sporthal Neptunus.
We begonnen goed in de eerste quarter, we maakten een paar punten maar lieten de tegenstanders iets meer puntjes maken. In de 2de quarter lieten we ze minder scoren omdat we goed aan het verdedigen waren en veel sneller waren.
3de quarter was ook goed maar omdat we maar met 7 zijn waren we al een beetje moe. De 4de quarter hebben we nog een paar puntjes gemaakt maar zy hadden toch iets meer puntjes gemaakt en zo was de einduitslag 79-44
Groetjes Abanob
 

28/11/2015 U 16 - Olympia Denderleeuw 

Tegen deze ploeg wouden we even goed ons best doen als vorige wedstrijd. Jammer genoeg waren we niet zo wakker in defense nu. We gaven veel tweede kansen prijs en gemakkelijke drives lieten we toe. Maar we lieten ons hoofd niet hangen en zetten dit recht in offense. Zo konden we mooie acties maken zodat we een gemakkelijke score of shot creëerden. Helaas speelden we in aanval soms veel te snle, onze transitie was te traag en zo kregen we veel fast-breaks tegen.
Jammer want we kunnen zeker veel beter!
Onur
 

21/11/2015 U16 SJ - Sparta Laarne 

Een wedstrijd waar we allemaal gebeten waren om te winnen omdat deze tegenstander in onze lijn lag. We namen een sterke start en hebben heel de wedstrijd hard gevochten voor elke score. Onze defense was heel goed want we domineerden in de rebound en stopten de drives naar binnen.
Spijtig op het einde gaven we te veel vrijworpen cadeau en konden we niet meer scoren waardoor we met enkele punten verloren. Toch een sterke prestatie!
Yoshi
 

8/11/2015 Blue Rocks Ronse Kluisbergen - U 16 

Het was niet zo een goede wedstrijd, zowel in aanval als verdediging. In aanval namen we soms te traag de beslissing om te driven naar de goal, dribbelden we ons vast tegen meerdere spelers en shotten we veel te snel. In verdediging waren we er steeds bij in de eerste fase, maar de tweede fase klopten zij ons door te trage voeten. We hebben ons herpakt in de tweede helft en toch al iets agressiever verdedigd. We gaan aan deze zaken hard werken op training.


Groeten Quince
 

7/11/2015 Onderons Grembergen - U 18 SJ 

In de match tegen Onderons-Grembergen hebben we gewonnen met 102 tegen 25. Het was een goede match voor ons team want iedereen heeft een kans gehad om te spelen. Sommige momenten speelden we iets minder maar we waren duidelijk de betere ploeg.

Dries

24/10/2015 U 16 - BBC Eksaarde 

Vanaf het begin waren we gefocust en gebeten om een goede wedstrijd te spelen. We zijn goed begonnen en lieten de bal het werk doen waardoor we gemakkelijk konden scoren. In verdediging deden we ook ons best al gaven we soms slechte passen waardoor de andere ploeg snel kon scoren aan de overkant. De eindstand bedroeg 41-59


Groeten Ahmet
 

17/10/2015 Olympia Denderleeuw - U 16 

We zijn een wedstrijd gaan spelen op verplaatsing naar Denderleeuw. We waren goed begonnen in de eerste quarter. Bij de pinken en verzorgde de transitie om de fast breaks te stoppen. We deden goed ons best en waren goed aan het verdedigen. De tweede quarter waren we al iets minder goed we hebben ze veel laten scoren de derde quarter hebben we niet goed samen gespeeld.
De vierde quarten hebben we toch nog ons best gedaan om op voorsprong te komen maar er was veel verschil dus het ging niet.


Groeten Onur
 

17/10/2015 Haantjes Oudenaarde - U 18 SJ 

We speelde tegen Oudenaarde. Van in het begin tot het einde lukte de match fantastisch goed. De vrije shotten van Oudenaarde waren wel beter tegenover onze vrije shotten ,maar volgende match gaan we zeker onze vrije shotten verbeteren. En we moeten minder fouten maken. Voor de rest was de match perfect verlopen. Maar zonder onze geweldige coach konden we geen beter start wensen.
Pee-Jay
 

10/10/2015 U 16 - Blue Rocks Ronse Kluisbergen. 

We speelden  tegen Ronse.  We speelden niet zo goed en namen te veel shots. We gingen bijna niet naar de ring ,bij Ronse ging er bijna alles in.       We doen ons uiterste best om de coach blij te maken het resultaat was 24-81
Jonas
 

4/10/2015 Sint Niklase Condors - Dames SJ 

Na lang wachten was de tijd dan toch aangebroken voor onze tweede wedstrijd van het seizoen.
Sint Niklase Condors bleek al snel een beetje te snel en te sterk voor ons te zijn.
Koppen omhoog en blijven doorgaan  is dan de boodschap die onze coach ons meegeeft. Niet altijd gemakkelijk, maar als team hebben we toch ons best gedaan. Elke wedstrijd weer een beetje beter en wie weet zit er dan tegen het einde van het seizoen wel eens een overwinning in. Al zal dat dan wel niet tegen de dames van Sint Niklase Condors zijn.
Nu weer wat trainen en dan op naar de volgende wedstrijd. One team :-D

Ellen

26/09/2015 U10SJ - St Niklase condors 

Het was een toffe match. Het dribbelen lukte al beter.
De coaches hebben goed gecoachet. Ik heb veel gescoord.
Ik was heel moe na de match.

Elise
 

20/09/2015 Sgolba aalter - U16 SJ 

We speelden tegen een heel sterke ploeg uit de reeks. Zelf waren we niet al te wakker. We lieten ons doen in aanval, sprongen niet om de bal te hebben, liepen te traag terug en verdedigden maar half. Zo was het moeilijk om te scoren en punten te maken. Volgende match willen we zeker een veel grotere inzet tonen en er opnieuw volledig voor gaan!!


Achmet
 

12/09/2015 U 16 SJ - Bavi Gent 

Met maar vijf spelers van de ploeg werd het een moeilijke uitdaging. Toch zijn we er met 100 % vertrouwen ingevlogen. Door rustig te blijven konden we hen press-aanval breken en kregen we veel vrijworpen omdat zij steeds fouten maakten. Jammer genoeg scoorden we deze niet allemaal.
Onze verdediging was goed, maar de tweede helft veel beter! We zetten de fowards meer onder druk en konden al eens een steal nemen om snel naar de overkant te scoren. Het eindresultaat was 39 -80.


Abanob
 

05/09/2015 BBC Sparta Laarne - U 16 SJ 

We begonnen onze eerste competitiewedstrijd tegen Sparta Laarne. We zijn onze wedstrijd niet zo goed begonnen, we liepen te traag terug waardoor zij snel konden scoren. De tweede helft hebben we ons herpakt en veel beter verdedigd en sneller aangevallen. We zijn er in blijven geloven en hebben meer 1 tegen 1 gespeeld. Het eindresultaat was 77-28.


Nevzat
 

5/09/2015 U 10 Jeugd Gentson - scheldejeugd

Zaterdag speelden we een wedstrijd in Gent. Het was vroeg opstaan en tegen 8 uur samenkomen aan de sporthal. We volgden onze coachrichting Gent. Onderweg zagen we nog veel ballonnen. Toen we daar aankwamen kregen we onze basketkledij en was het tijd om op te warmen zodat we  goed konden spelen. Het veld werd in twee gesplitst en we waren 2 groepjes. Ik zat in een groepje van 3 en op deze manier konden wij niet rusten. Ons ander groepje had 1 man meer en zo ko iedereen daar eens rusten. De ploeg van Jeugd Gentson was sneller en kon al meer dan ons; We hebben ons best gedaan en de coach was blij. Hopelijk scoren wij meer volgende keer.

Inaya

Dag 4 

Mijn eerste basketkamp.

Ik vind mijn eerste basketkamp super leuk maar wel vermoeiend. Ik heb die paar dagen veel nieuwe dingen geleerd. Er zijn natuurlijk superleuke vrienden. Ik denk dat ik volgend jaar opnieuw ga komen.

Kübilay

Dag 3 

Basketkamp was leuk vandaag (zoals altijd)
Er zitten vermoeiende en leuke oefeningen erbij.
Bij coach Thomas is het conditie en shooting training.
Bij coach Ellen is het meer wedstrijd in spelvorm.
Bij Jef was het vandaag Defense en Rebound training.
We zulllen zien wat er morgen te wachten staat.
 Abanob

Dag 2  

Bij Coach Thomas was het heel zwaar. We moesten pompen en aan onze buikspieren werken.

Bij coach Jef moesten we 8 punten scoren bij lay-up. Dit  was tof.

Bij Coach Ellen was het top. Het was een hele toffe dag.

Olivier

basketkamp 2015 Dag 1

We werden in 3 groepen verdeeld ongeveer per leeftijd Dan moesten we eerst een uurtje met de eerste trainer spelen en dan een kwartier pauze dan uur me de 2de dan was het etenstijd dat was ook ongeveer een uur en dan na het eten was ge gezamenlijk opwarmen voor een uur en dan was het nog zen uur bij de laatste trainer spelen en dan voor aftesluiten hebben we schooting contest gedaan kvond het een leuke dag.

Dieter

banner