Error showing flash-object.
HOME  » WEDSTRIJDEN  » Wedstrijd verslagen  » 2012 - 2013

23/03/2013 Pupillen SJ - Blackhawks Gent Laarne B 45-51 

Beste lezers,

Op zaterdag 23 maart hebben we gespeeld tegen Laarne.
De eerste helft ging nog vlot. Zowel in offense als in defense waren we beter t.o.v de vorige wedstrijd. We hadden ook minder fouten. Iets dat minder goed was, was de  1-tegen-1. Maar we konden meer fast breaks lopen en afwerken. We gaven ook soms nutteloze passen.De 3de en 4de quarter verliep niet zo goed en we zijn verloren met 00-01 ( de uitslag weet ik niet van buiten :)).
Volgende keer moeten we meer ons best doen denk ik :D

Tolga

09/03/2013 Blackhawks Gent Laarne B - Pupillen SJ 54-48 

We hebben op 08/03/13 op verplaatsing tegen Blackhawks Gent Laarne gespeelt. Het was een macht dat we veel give en go hebben gedaan. we hebben goed gespeeld en we gingen gelijk van punten,we hebben veel gemist onder de ring zo hebben we veel punten gemist. ik,tolga en quince hadden 5 fouten en de macht eindigde ongeveer met 8 of 10 punten verschil voor Blackhawks.

Adem

13/01/2013 BBC Wasocub - Pupillen SJ 84-38 

De eerste quarter waren we goed en deze is vlot verlopen, maar we waren maar met 8 spelers waardoor we sneller moe waren. We hadden een goede defense maar het kon altijd wel beter. Er werden nogal redelijk veel fouten gemaakt en zo waren we vaak de bal kwijt. Mo was erg ziek daar door ging hij minder goed spelen. In de derde quarter was iedereen al moe en was er een grote achterstand maar we deden onze best om er toch nog te geraken maar we waren te moe. Coach Ellen was niet al te kwaad omdat ze wist dat we toch nog ons best deden. We waren verloren maar we konden tegen ons verlies en hebben toch nog gelachen in de kleedkamers en plezier gemaakt op het veld. Volgende keer beter !

Mo

05/01/2013 Pupillen SJ - Eksaarde 44-59 

Op 5 januari 2013 startten we het nieuwe jaar tegen Eksaarde. De match begon al niet zo goed. We stonden al snel achter. En we hadden ook al rap door dat deze ploeg niet zo sportief was. Zo begon ze te spelen alsof ze veel hoger waren dan ze eigenlijk zijn. Ze namen zo bvb Mehmet bij de voeten en lieten hem vallen, maar daar trokken wij ons niets van aan. We speelden niet echt schitterend, maar deden wel ons best. We hadden op het einde dan een score van 44-59.Dit was niet zo een goede match om het jaar te startten, maar we gaan door !

Greetz,

Marlies :)

20/12/'12 BBC Bazel - Pupillen SJ 53-52 

De match van zondag is goed verlopen juist met 1 puntje verloren (53-52).

De tweede helft laatste 45 sec kregen we 5 ploegfouten dus nog wat vrijworpen voor de tegenstanders en het beslissende shot was mis en zo dus met een puntje verloren heel spijtig dit was een match die we konden winnen . De eerste kwarter en de 2de gingen we goed in defense in de 3de 4de kwarter gingen we nog meer goed in defense en iedereen pakte ballen af van de passen van Bazel.

Quince

01/12/2012 Pupillen SJ - Lokeren 48-38 

Hallo,

 

We hebben vandaag match gespeeld tegen Lokeren.
We hebben het eerste kwarter goed gespeeld, bij het tweede ging het minder goed.
Tijdens het derde kwarter hebben we ons terug herpakt en aangepast.
Het laatste kwarter hebben we heel goed gespeeld en veel gescoord. We hebben ons enorm best gedaan.

Veli

Miniemen SJ - Lokeren 17/11/2012 

Match Scheldejeugd tegen Lokeren


De overwinning konden we verdienen maar het lukte ons toch net niet
De eerste kwarter waren we wel goed vertrokken maar de difens was toch te zwak
12-20
tweede kwarter was al beter in dyfensh, zo kwamen we ook dichterbij voor even toch
23-37
Derde kwarter had de coach ons eens goed wakker geschud maar tevergeefs. Zo goed hadden we toch niet allesgedaan. We beweegden niet goed en liepen niet in en out.
26-54
De laatste kwarter hebben we ons hoofd laten zakken en hebben we uiteindelijk verloren
Met 41-79
Jelle De Pauw
 

10/11/2012 Falco Gent - Pup SJ 

hey!

we hebben zaterdag 10/11/2012 match gedaan tegen falco gent.
het eerste en het tweede kwarter goed gespeeld.
derde kwarter waren we wat vertraagt en we pasten niet zo goed.
maar de laatste kwarter deden we het beetje beter we waren met 66./48. verloren.mehmet
 

20/10/2012 Pupillen SJ - BBC Bazel 28-42 

Beste lezers,

we hebben vandaag tegen Bazel gespeeld.
Onze 1ste en 2de quarter ging niet zo vlot want we waren te traag in defense.

Tijdens de 2de helft waren we beter.
We speelden onze give and go beter,maar toch zijn we verloren tegen Bazel :(

Hopelijk winnen we onze wedstrijd(en)

Tolga Dag
N°12
Pupillen

20/10/2012 Microben - Lokeren 

BBC Scheldejeugd Temse- BBC Lokeren


Mijn microben hebben deze zaterdag tegen BBC Lokeren gespeeld. Hun 5de match van dit seizoen. Aangezien ze allemaal nog zeer jong zijn heb ik hun nog niet gevraagd om een verslag na de match te typen maar ik vond het toch tijd dat er ook eens iets van de microben op de site werd gezet.


Deze match waren we voltallig met 10 man. Aangezien we bij microben met een slang moesten werken had ik dus 2 vaste groepen van 5 man die elkaar om de 4 minuten afwisselden.


De start van deze wedstrijd was een blitsende start om het zacht uit te drukken. Iedereen durfde initiatief te nemen om naar de goal te gaan en ook in defense hebben ze goed gewerkt. Goed tussen de man en de goal gestaan enja sommigen hebben zelfs de step -slide techniek uitgevoerd :D Voor de eerste keer eindigden we de eerste 4 minuten met een voorsprong van 4-2. Je kan je wel al voorstellen hoe gelukkig mijn ploegje was.


De 2de 4 min zijn we onze voorsprong kwijtgeraakt maar hier heb ik niet wakker van gelegen. Elke match is een overwinning voor dit team aangezien ze elke match bijleren. Het was een plezier om te zien hoe mijn spelers hun bal beschermden als ze dribbelden en hoe ze als team groeien. Iedereen heeft deze match zijn best gedaan. De iets meer verlegen spelers hebben de bal opgebracht en in defence heb ik ze eindelijk zien vechten voor hun bal.


De 2de helft van de wedstrijd heb ik mijn 2teams door elkaar gegooid om te kijken hoe dit zou lopen. Niet zo een slim idee van mij aangezien ik hierdoor mijn 2 Rune’s samen in de ploeg had gezet. Gevolg, als de coach rune riep keken er telkens 2 spelers naar mij. Misschien toch een puntje waar ik rekening mee moet houden…


Buiten dit klein probleempje hebben ze de tweede helft zeer goed gespeeld. Ze hebben geluisterd naar wat ik vraag en hebben zelfs geprobeerd om in en out te lopen. Niet echt handig voor microben maar de intentie was er en als coach kan je nu toch niet meer willen hé :D
We hebben de wedstrijd “ verloren” maar toch ben ik zeer fier op het behaalde resultaat. Dus jongens, doe zo verder!!
Coach Laura.
 

13/10/2012 Pupillen SJ - BBC Falco Gent B 53-67 

Hallo iedereen,

Onze 1 quarter was goed maar gent stond toch voor ons.

Onze tweede quarter was een beetje minder maar de tegen ploeg was sneller dan ons.

In de 3 quarter waren ze sneller dan ons en waren we te traag in defens ze stonden 18 punten voor.

In de 4 quarter waren we beter: onze offens was goed, in defens waren we ook terug en we hebben ongeveer met 10 punten verloren .

 

Met groetjes Adem.
 

Op deze pagina vindt u  enkel de verslagen van het afgelopen weekend. De andere verslagen staan onder 2012-2013.

07/10/2012 Fireballs Oudenaarde - Dames SJ 111-12 

Afgelopen zondag vertrokken we vrij laat op een zondag richting Oudenaarde om daar om 17u aan onze wedstrijd te beginnen.
Jammer genoeg waren we maar met zes. Lynn was ziek en Bianca werd door school overstelpt met taken en toetsen. En toen waren we nog met 6... :-D
Met een bang hartje gingen we met onze basis vijf (hihi :-p veel kans om hierin te belanden als je maar met 6 bent :-D) rond de middencirkel staan. Oudenaarde is erom gekend om een hele wedstrijd fullcourt te verdedigen. Mits enkele goede bronnen binnen Oudenaarde en een hele sympathieke coach, zagen we tot onze grote opluchting dat ze dit voor de eerste keer dit seizoen niet deden.
Dit gaf ons de kans om als team weer heel veel bij te leren. Technisch gezien is vooral het bewegen binnen de give and go (6spots) nog een werkpuntje en de verdediging, maar deze gaat elke week beter en beter. Maar het allerbelangrijkste is dat we ons weer goed geamuseerd hebben dankzij de dames in ons team en zelfs ook met de dames in het andere team :-)
Eindstand 111-12: net niet gedubbeld, euhm... gehonderd... ja je weet wel wat ik bedoel :-D Na de wedstrijd met zijn allen gedouched en daarna een welverdiende chocomousse opgegeten met dank aan Kristel :-D
Op naar de volgende wedstrijd dames!

Ellen N°5

07/10/2012 Lokeren - Pupillen SJ 41-45 

We speelden tegen Lokeren.
Het zag er naar uit dat we gingen verliezen.
We herpakten ons op tijd. (gelukkig)
We zijn nipt gewonnen: 41-45 voor ons.
Ik vond dat we de match goed hadden gespeeld.
We deden goed gif en go, we pasten vaak goed.
Alleen vond ik dat we de bal te veel verloren.
Einde

Bazille Van De Walle
pupillen temse
N° 10

29/09/2012 Miniemen SJ - Jeugd Gentson. 

Op 29 september hadden we een match tegen Jeugd Gentson. Het was een eerlijke match. We hebben gewonnen met 77-55. In de eerste helft hadden we een slechte verdediging maar na een donderpreek zijn we na de rust beter gaan verdedigen. Er werd ook meer gefloten in de 2de helft.

Ahmed.

23/09/2012 Dames SJ - BBC Olympia Denderleeuw 15-70 

Beste lezers,

We hebben vandaag tegen Olympia Denderleeuw gespeeld.
We waren met 7 spelers. Tijdens het eerste deel hebben we goed gespeeld maar minder gescoord.
Omdat er veel beginners waren, maar dat is gewoon voor heel even dat we minder gescoord hebben.
Na paar maanden gaan wij meer als hen scoren en hopelijk winnen. Aan rust kwamen we met 6 - 42.
Tijdens de tweede deel hebben we ons best gedaan om toch meer te scoren of hen minder te laten scoren.
We hebben zo verloren met 15- 70
Ik vind dat we goed gespeeld hebben ook al waren we met beginners in onze ploeg.

Havva Güç
 

22/09/2012 Pupillen - Wasocub Waasmunster 

Hoi !

Op 22 september hebben we een match gespeeld tegen Waasmunster niet zo ver van Temse. Zij waren in het geel met blauw. Wij konden eigenlijk van hen winnen, maar dat hebben we dus niet gedaan zij waren gewoon sneller dan ons. Onze verdediging was niet zo goed. En ja we konden volgens mij wel beter hoor ! De eindstand was ..-.. . Wij zijn dus verloren, maar de volgende keer beter ! En ja je leert uit je fouten !

Groetjes,

Marlies ;) xxx
 

22/09/2012 Miniemen SJ - Wasocub Waasmunster 

Dit was niet één van onze beste wedstrijden. In de eerste quarter waren we allemaal niet goed wakker en hebben we de tegenstanders een te grote voorsprong laten nemen.Onze verdedeging was te zwak en te traag. Veel punten zijn we ook verloren door zelf niet goed af te werken of shots te missen. Tijdens de pauze heeft de coach ons eens goed wakker geschud met resultaat. De 2de helft was een stuk beter dan de 1ste. Maar hert kwaas was al geschied. Volgende keer beter.

Matthias °5

16/09/2012 Modu destelbergen - Miniemen SJ 

Het was onze 1ste echhte match, maar toch kon je al wat dingen zien die we bijgeleerd hadden bij de coach. Ons systeem begon te draaien. We hebben goed verdedigd. De tegenstanders waren niet slacht ze konden ons blijven volgen en zo bleven we langetijd 3 punten voor. op het einde was het dan nog even hard tegen hard maar we konden onze voorsprong bewaren en wonnen met 3 punten verschil het werd uiteindelijk 54-57.

Jef

15/09/2012 BBC Eksaarde - Pupillen SJ 54-36 

Zaterdag 15 september hebben we in Eksaarde gespeeld

De match verliep redelijk goed alleen onze defense was minder goed. In het begin waren we mekaar waard, maar stilaan werd duidelijk dat Eksaarde toch de betere ploeg had. Vooral in de tweede quarter hebben we niet goed ge-passed, en als de afwerking dan ook niet meezit is de rekening snel gemaakt.

Na de pauze – derde quarter- kwamen we er weer wat door en haalden we evenveel punten als Eksaarde (10-10). Maar het mocht niet baten. We hadden als 15 punten achter en dat zijn we nooit meer te boven gekomen.

Het zal er op aankomen van elkaar nog beter te vinden op het plein, pas te passen als we zeker zijn dat de bal ook zal aankomen en van nog sneller in defense terug te keren. De “transitie” moet sneller. Wel goed waren het kleine aantal persoonlijke fouten, het snijden en de inzet!

Volgende keer beter tegen Wasocub!

Quince

08/09/2012 Pupillen SJ - BBC Zele B 49-58 

Op zaterdagmorgen hebben we basket gespeeld tegen Zele BBC.

Het was onze eerste match van deze jaar. We waren met 6 spelers,
waardoor we meer gespeeld hebben en al snel moe raakten.

Tijdens de eerste helft hebben we goed gespeeld en veel gescoord.
Er waren natuurlijk wel wat fouten.
Tijdens de tweede helft heb ik niet kunnen spelen door mijn fouten,
er waren dan ook minder spelers. Waardoor we ook minder gescoord hebben.

Zo zijn we verloren met 48-56. Volgende keer gaan we ons best doen, we gaan
minder fouten maken en WINNEN.

Veli Güç

Dag 1 basketkamp Scheldejeugd 2012-2013

In het begin kregen we eerst de uitleg hoe alles te werk ging en werden in drie groepen verdeeld de aller jongste, de pupillen en miniemen & cadetten. We kregen eerst coach thomas waar we een loopoefening shot oefening en dan de vermoeiendste oefening de buikspieroefening van kregen .


Terwijl de kleintjes lekker veel leuke maar leerrijke spelletjes mochten spelen met coach Dave en de pupillen kregen coach Ellen waarbij ze wel wat loopoefeningen en een paar shot oefeningen een slide oef kregen
Dan hadden we allemaal een pauze van een 15 tal minuten


Toen krijgen wij coach Ellen waarbij dat wij ook een dril kregen we moesten eerst een en terug dan 2 richtingsveranderingen en dan door de benen heen en terug en als laatste met 2 balen dribbelen en dat in 55 seconden lukte dat trakteerde coach ellen die persoon
De kleintjes kregen coach thomas waarbij dat ze een pasoefening kregen en wat leuke spelletjes
De pupillen kregen coach Dave waarbij ze veel moesten lopen en lay-up maken enz.


Dan hadden we middag pauze waarbij iedereen die het wou en had besteld zijn smos kreeg deze pauze duurt 1 uur van 12u tot 13u


Na de pauze allemaal terug de zaal schoenen aan en voortdoen. We waren wel al wat moe na de gezamenlijke opwarming en de stretchen ging iedereen terug naar zijn terrein
wij hadden coach Dave waarbij we heel veel bij hebben moeten lopen en 1 tegen 1 hebben gespeeld
De kleintjes hadden coach Ellen waarbij ze veel balbehendigheid hebben gehad op een leuke manier verwerkt
de pupillen hadden coach Thomas waarbij zij ook een dril kregen net als de onze voor onze buikspieren 30 sec pompen
30 sec set up
30sec gaan zitten zonder stoel
30sec knieën opheffen en 30 sec rust dit drie maal


Om 15u30 hadden we gedaan even nog wat rondlopen rond de zaal en de stretchen. Douchen deed deugt want iedereen was moe en uitgeput van de eerste basketkampdag.

Jelle De Pauw
 

banner